Bafra'da Gökhan Özen Konseri

Samsun'un Bafra İlçesi'nde, belediye tarafından düzenlenen 'Sele Sepet Top Kandil Şenliği' kapsamında şarkıcı Gökhan Özen konser verdi. Konseri izlemeye gelen binlerce Bafralı, Gökhan Özen ' in söylediği şarkılara eşlik etti.
Belediye Başkanı Gökhan Özen Zihni Şahin Kandil 


Konser öncesi Belediye Başkanı Zihni Şahin ve gecenin sponsoru Bafralı iş Adamı Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Başkanı Kaya Aşçı ellerinde fener taşıyan çocuklarla birlikte sahneye çıktı.

SADEF Başkanı Kaya Aşçı yaptığı konuşma da “Çocuklarımız için Bafra ' ya güzel bir okul yaptırdık.Eylül ayının sonunda hizmete açacağımız bu güzel okulun açılışında bizlerle birlikte olursanız bizi mutlu edersiniz. ' dedi. Ramazan ayının 14 ' ünü 15 ' ine bağlayan gecenin yüzyıllardır Bafra ' da kutlandığını ifade eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, bu özelliğin Bafra ' nın tanınması adına çok önemli bir kültür unsuru olduğunu söyledi. Şahin, ' Sadece böyle bir etkinlikle değil, çocuklarımızın ellerine fenerleri vererek birlik beraberliği, dayanışmayı daha da güçlendirme adına komşu ziyaretleri, mahalle ziyaretleri gerçekleştirelim. O anlamda biraz zayıfladı. Önümüzdeki yıllarda bu eksikliği de birlikte gidereceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından çocuklar ellerinde yakılan fenerlerle birlikte sele sepet, top kandil manisi olan 'aç kapıyı ben geldim, ayda yılda bir kere kapınıza hoş geldim.' diyerek mani okudular. Mani okuyan çocuklara Belediye Başkanı Zihni Şahin ve SADEF Başkanı Kaya Aşçı sele sepet - top kandil geleneği olan şeker ve çikolata dağıttı

Daha sonra şehir stadyumunu dolduran 20 bine yakın kişi Gökhan Özen'le birlikte şarkı söyleyerek eğlendi. Sahnede 2 saat kalan Gökhan Özen, bir ara 'sevgilim yok, yalnızım' diyenler için dua etti. Özen, ' Benim kalbim temiz. Duam çıkar. Ben size söyleyeyim, hatta twitterden yazarsınız, bazen duaların tuttu diye yazıyorlar, çokta mutlu oluyorum ' dedi.

Gece Belediye başkanı Zihni Şahin ve SADEF Başkanı Kaya Aşçı ' nın sanatçı Gökhan özen ' e çiçek vermesinin ardından düzenlenen havai fişek gösterisiyle son buldu.

12 Temmuz 2014 Cumartesi günü yayınlandı