Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz Yeni Bölüm 30 Aralık 2012 (izle)

Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz Yeni Bölüm 30 Aralık 2012. Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz 30 Aralık 2012. Yetenek Sizsiniz Atalay Demirci full izle, Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz 2. Tur stand up gösterisi, Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz Türkiye 30 Aralık 2012, Yetenek Sizsiniz Türkiye Atalay Demirci Stan Up İzle. Atalay Demirci, Stand Up gösterisi ile tüm salonu kahkahalara boğdu ve Yetenek Sizsiniz Türkiye'de geceye damgasını vuran isim oldu.
Beşir Atalay Kanada İsviçre İtalya Hollanda 


30 Aralık 2012 Cumartesi günü Star TV'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz 2. Turunda Atalay Demirci Güç Performansı ile büyük beğeni topladı.30 Aralık 2012 Pazar günü Akşamı yayınlanan bölümünde 2.tur elemelerine başlıyan yetenek sizsiniz Türkiye'de hünerlerini sergileyen yarışmacılar kıyasıya rekabet içinde hünerlerini sergilerken ilk elemelerde oldukça ilgi çekmis olan yarışmacı Atalay Demirci boy gösterdi herkesin merakla beklediği Atalay Demircinin stand up show'u izliyenleri kırdı geçti. Star TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının 2. tur gösterilerine Atalay Demirci damgasını vurdu.

Star Tv ekranlarının sevilen programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Atalay Demirci rüzgarı devam ediyor. Yarışmada 2. tur. performasları sergilenirken Atalay Demirci'nin stand up gösterisi yine herkesin beğenisini kazandı.

Yarışmacıların performanslarına bakıldığında bir çoğu ilginç ve beğenilen gösteriler sergiliyor. Ancak daha önceki gösterisiyle de büyüleyen Atalay Demirci bir çok kişi tarafından favori olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz aylarda da Yetenek Sizsiniz'de stand up gösterisi ile herkesi güldürmeyi başaran yarışmacı yine bunu başararak Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin hafızalardan silinmeyecek ismi haline geldi. Atalay Demirci Twitter'da da çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Atalay Demirci %98 oy alarak adını finale yazdırdı.

ATALAY DEMİRCİ KİMDİR?

İşte içimizden bir Kocapınarlı olan Şair, Tv-Radyo programcısı ve stand-up show yapan Atalay Demirci.

Atalay Demirci Kimdir:

Eğri Çağanın Hüseyin'in torunudur. Merhum Şahin Demirci'nin oğlu olan Atalay küçük yaşlarda babasını yitirmiş. 1976 yılında Ankara ' nın Nallıhan İlçesinde Temmuz ayının 8 günü hayata merhaba diyen Demirci ilk ve orta öğrenimini Amasya ' da tamamladı. 30 Mayıs 1999 tarihin de ilk kez sahneye çıkan Demirci 30 Haziran 2008 tarihi itibariyle Dünya Radyo ve Ankara Sanat Evi bünyesinde Toplam 1689 kez sahneye çıktı ( 0 RH Pozitif Stand_up Show ve Ortaya Karışık Tiyatro Oyunuyla ) Türkiye ' nin dört bir yanında Kars ' tan İzmir ' e, Muş ' tan Aydın ' a ülkeyi karış karış gezen Demirci Türkiye ' de sadece Erzurum,Hakkari,Iğdır ve Ardahan da gösteri yapmamıştır İlçelerle birlikte hesaplandığında Demirci bu anlamda bir rekor sahibidir Yurt dışında da toplam 150 kez sahne alan Demirci Almanya, Danimarka Hollanda, Kanada, Amerika, İsviçre, Tataristan, İtalya, Fransa ve Dubai de gösteriler yapmıştır 2000 yılından bu yana Dünya Radyo da Kelalaka isimli show programı yapan Demirci ' nin Satılık Gözyaşları ( 9 Baskı ) ve Kaleme Zeval Olmaz ( 3 baskı ) isimli 2 şiir kitabı vardır Halen Ses Tv de Akıl Küpleri isimli bir Tv Programı yapan Demirci Stand_up show ' uyla Dünya ' yı gezmeye devam ediyor. Bazı video kliplerini Dailymotion.com sitesinden aratabilirsiniz.

30 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı