Arena Mega'da Sibel Can Konseri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Konseri ' nde Arena Mega, Türk Sanat ve Fantezi Müziği ' nin ünlü sesi Sibel Can ' la yeni sanat sezonuna “Merhaba” dedi. Başkan Yeniay, “Bu cennet vatanda barış içinde kardeşçe yaşamaya devam edelim” dedi.
Cumhuriyet Cumhuriyet Bayramı Fantezi Mustafa Kemal Atatürk Aziz Yeniay 


İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Küçükçekmece Belediyesi ' nin işbirliği ile Küçükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye ' nin en büyük gösteri merkezi Arena Mega ' da organize edilen konsere, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, İBB Kültür Daire Başkan Yardımcısı Yücel Şahin, belediye meclis üyeleri ve 10 bin kişi katıldı.
Konserde ilk olarak İBB ' nin faaliyetlerini anlatan bir tanıtım filmi gösterildi. Ardından konserin açılış konuşmasını yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, katılımcıların Cumhuriyet Bayramı ' nı kutladı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Yeniay, “Dileğim odur ki; bu cennet vatanda barış içinde kardeşçe yaşamaya devam edelim. Bizlere bu cennet vatanı bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi şükranla yad ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından ünlü sanatçı Sibel Can “Bilmesin O Felek” şarkısıyla sahneye çıktı. Hayranlarını adeta coşturan ünlü sanatçı, sevenlerinden Türk bayraklarını kaldırmalarını isteyince ortaya renkli görüntüler çıktı. Cumhuriyet Bayramı ' nı kutlayan Sibel Can, Marmaray ' ın açılışını da bütün gün canlı yayında izlediğini söyledi. Daha konserine “Kader” şarkısıyla devam eden Sibel Can, “Lale Devri” şarkısını söylediği esnada salondakilerin cep telefon ışıklarını yakması renkli görüntülere sahne oldu. Ünlü sanatçı Başkan Aziz Yeniay ' ın da cep telefonunun ışığını yakmasını da istedi. İstedi. Başkan Yeniay ' ın ve tüm salonunun bayraklarını havaya kaldırmasının ardından Sibel Can sahneden inerek hayranlarının arasına girdi.
Konserin bitmesinin ardından Başkan Aziz Yeniay ve İBB Kültür Daire Başkan Yardımcısı Şahin, ünlü sanatçı Sibel Can ' a çiçek verdi.
30 Ekim 2013 Çarşamba günü yayınlandı