Antalya'da Sümer Ezgü Konseri

Antalya'nın Alanya ilçesinde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri ' nde, ünlü sanatçı Sümer Ezgü ve Şeyma Merdanoğlu sahne aldı.
Adem Murat Yücel Hüseyin Yıldız Jandarma Mehmet Günal Kemal Çelik 


Kestel Belde Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri ' nde Türk halk müziği sanatçısı Şeyma Merdanoğlu ve Sümer Ezgü, 12 bin kişiye konser verdi. Konseri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP MYK üyesi Kemal Çelik, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, MHP MYK üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Karaman ve Konya'dan gelen sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile birlikte yaklaşık 12 bin kişi izledi. Sahneye ilk çıkan Şeyma Merdaoğlu oldu. Merdanoğlu ' nun ardından sahne alan Sümer Ezgü, davul şovu sergiledi. Saz çalıp kaşık oyunu oynayan Ezgü ' ye Alanya'ya özgü şalvar, yelek ve 8 köşe şapka hediye edildi.

Konserin ardından Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ' e üzerinde pehlivan işlemesi olan bakır bir tablo hediye etti.

19 Ağustos 2013 Pazartesi günü yayınlandı