Ankaralı Ayşe'nin Antalya Kumluca Konseri

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında sahne Ankaralı Ayşe, Kumlucalıları coşturdu.Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 14. ' sü düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivalinin akşam etkinliklerinde halk müziği sanatçısı Ankaralı Ayşe Dinçer sahne aldı.
Belediye Başkanı Tarım Belediye Başkan Yardımcısı Seracılık Festivali Ankaralı Ayşe 


Konser öncesi Kumluca Belediye Başkanı festival kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvasının sponsorları ve Yörük göçüne katılan köy ve mahalle muhtarlarına plaketlerini takdim etti.

Daha sonra sahneye kendine has tarzı ve üslubu ile şarkılar seslendiren Ankaralı Ayşe Dinçer çıktı. Hayranları tarafından alkışlarla karşılanan Ankaralı Ayşe, sahne performansı ile tam not aldı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Ankaralı Ayşe, seslnedirdiği oyun havaları ile Kumlucalıları coşturdu. Şarkılarını sahne dansı ile destekleyen Ankaralı Ayşe, sık sık hayranları ile sohbet etti. Bu hayranlarının içinden birinin karşılıksız aşk yaşadığını öğrenen Ankaralı Ayşe, genç hayranı Ömer Kaptan ' ı sahneye davet etti. İkilinin sahnedeki diyalogları Karatepe Stadı ' nı dolduran binlerce kişiyi kahkahaya boğdu. Aşık olduğu kız ile telefonu olmadığı için görüşemediğini söyleyen Kaptan ' a Ankaralı Ayşe, telefon alması için yardımcı olacağını söyledi.

Ardından konserine devam eden Ankaralı Ayşe, sahneden inerek hayranlarının yanına gitti. Ses sistemleri ve zaman zaman sandalye üzerinde konser veren Ankaralı Ayşe ' ye dokunabilmek için hayranları birbirleriyle yarıştı. Ankaralı Ayşe ' nin hareketli şarkılarına Kumlucalılarda eşlik etti.

Konser sonunda Ankaralı Ayşe ' ye Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, tarafından fincan takımı hediye etti.
27 Nisan 2013 Cumartesi günü yayınlandı