Ahmet Kural İle Murat Cemcir'den Yeni Film 'Düğün Dernek'

“Çalgı Çengi” filmi ve “İşler Güçler” dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir, ikinci uzun metrajı “Düğün Dernek”in çekimlerine başladı.
Murat Cemcir Selçuk Aydemir Ahmet Kural Rasim Öztekin Zerrin Sümer 


Sivas ' taki bir köy düğününde yaşanan olayları konu alan filmde hem “Çalgı Çengi”de hem de “İşler Güçler”de rol alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir başrolü üstlendi. Film için ayrıca Rasim Öztekin ve Zerrin Sümer gibi önemli oyuncular kamera karşısına geçti.

SON 10 YILIN EN TATLI AİLE FİLMİ
Ahmet Kural ve Murat Cemcir, önümüzdeki aylarda vizyona girecek “Düğün Dernek”teki rolleri için imaj değiştirdi. Kural saçlarını kazıttı, Cemcir ise kaynakla uzattı. İkili, yeni görüntüleriyle ilk kez önceki gün film setinde düzenlenen basın toplantısında görüntülendi.

Kural, yeni imajıyla görüntülenmemek için bugüne kadar bereyle gezdiğini söyledi. Cemcir de “Kaynak yaptırdıktan sonra kadınları anladım!” diyerek espri yaptı. Cemcir, film hakkında da iddialı konuştu: “Son 8-10 yıldır bu kadar tatlı bir aile filmi olmamıştı.”

İKİ MANYAKLA ÇALIŞIYORUM
Sivaslı olduğunu belirten ve İç Anadolu ' nun kendine has bir espri anlayışı olduğunu ifade eden Selçuk Aydemir, filmin hikâyesini bu yüzden bir Sivas düğünü üzerinden anlattığını söyledi. Aydemir, “Düğün Dernek”in hikâyesini yedi yıl evvel, “Çalgı Çengi”den de önce yazdığını belirtti.

Filmde oğlunu Letonyalı bir kadınla evlendiren İsmail karakterini canlandıran Rasim Öztekin ise eğlenceli bir ekiple keyifli bir şekilde çalıştıklarını söyledi, başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir için “Yanımda iki manyakla çalışıyorum” dedi.

Çekimleri Sivas, Erzincan ve İstanbul ' da yapılan “Düğün Dernek”, önümüzdeki aylarda seyirciyle buluşacak.Ahmet Kural filmde ' Tüpçü Fikret ' i, Murat Cemcir ise Çetin ' i canlandırıyor.

Ahmet Kural Hakkında
10 Kasım 1982 Kütahya doğdu. Babası Emniyet Müdürü emeklisi.Ortaokul ve lise hayatını Denizli'de tamamladıktan sonra Babası emekli olduktan sonra Antalya’da yaşamaya başladı. Konya Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümüne girdi. Dört senelik eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aktörlük eğitimine başladı. Eğitimi devam ederken Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’na girdi. Yüzlerce turneye çıktı. ...
devamı
Rasim Öztekin Hakkında
1992 - 1995 yılları arasında televizyonlarda şov programları yaptı. 1994 yılında Gani Müjde ve Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “2071’ de Türkiye” adlı müzikali sahneye koyup oynadı. Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol alan Öztekin, TRT'ye program metin yazarlığı ve bir dönem Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yaptığı gibi, kendi web sayfasında çeşitli konularda yazılar yazmaktadır. Ayrıca ufuk özkan la birlikte sıkı bir galatasaray tara...
devamı
Zerrin Sümer Hakkında
Sanat yaşamına bir ortaokul öğrencisiyken Bergama Halk Eğitim Merkezi tiyatro topluluğunda başlayan Sümer, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde öğrenim gördü. Devlet Tiyatrosu, Ankara Meydan Sahnesi Nisa Serezli -Tolga Askiner Tiyatrosu gibi kurum ve kuruluşlarda çalışmanın ardından, Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularına katıldı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol alan sanatçı, yaklaşık 40 yıl emek verdiği tiyatroda Telviye Hanım tipl...
devamı
6 Ağustos 2013 Salı günü yayınlandı