6 Aylık Hamile Olan Funda Ararı'n Muğla Konseri

Muğla ' nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Beldesinde konser veren ve 6 aylık hamile olan ünlü sanatçı Funda Arar söylediği şarkılar ile hayranlarını coşturdu.Pedasa şenlikleri kapsamında Konacık Belediyesinin düzenlediği konserde sahne alan Funda Arar pembe pullu tunik ceket ve mini şortu ile göz doldurdu. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Arar performansı ve dans şovları ile hayranlarını büyüledi. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Arar bu yıl içinde birçok usta sanatçımızı kaybettiğimizi belirtti. İlk olarak usta sanatçı Neşet Ertaş ' ın bir şarkısını seslendiren Arar, daha sonra Müslüm Gürses ' ide unutmayarak sanatçıdan bir parça seslendirdi.
Neşet Ertaş Müslüm Gürses Konacık Funda Arar 


Ünlü sanatçı Arar 6 aylık hamile olduğunu belirterek “bugün sahneye 2 kalple çıktım. Uğurunuza inanıyorum. Oda bende sizle olmaktan dolayı çok mutluyuz. Çok teşekkür ediyoruz”dedi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konser minik izci çocukların sahneye çıkarak Arar ' a çiçek vermesi ve 10. Yıl Marşı ' nın söylenmesinin ardından sona erdi.

Neşet Ertaş Hakkında
Neredeyse yarım asra varan bir süreden beri gerçek anlamda gönül telimizi titreten, ruhumuzu ürperten bu esrarlı sesin, sazın ve yorumun arka planında neler ve kimler vardır? Sazı gümbür gümbür ses veren, adeta davula eslik edercesine sazının göğsünde pençesiyle sesler çıkaran, hep samimi ve kendi halinde yüreğinin acılarını ve kendi iç gurbetlerini seslendiren; hiç bir medyatik tutumu olmayan, kalabalıklardan ve şöhretten adeta köşe bucak kaçara...
devamı
27 Nisan 2013 Cumartesi günü yayınlandı