Düğünde Gelinin Esprisi Şok Etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ' ın nikah şahitliğini yaptığı düğünde gelinin yaptığı espri salonda bulunanları kısa süreliğine şok etti.
İngiltere Fransa Lütfi Elvan Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ' a destek istemek için memleketi Karaman ' ın Ermenek ilçesine gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, geceyi geçireceği otelde Mesut Karpuz ve Tuğba Beslenti çiftinin düğün merasimine katılarak şahitlik yaptı. Nikahı kıyan Ermenek Belediye Bakanı Uğur Sözkesen, gelin Tuğba Beslenti ' ye Mesut Karpuzla evlenmeyi kabul ediyormusun diyerek mikrofonu uzattığında gelinin kısa bir süre düşünmesinin ardından esprili bir şekilde sonradan evet demesi Bakan Elvan başta olmak üzere herkesi şok etti. Nikahın kıyılmasının ardından yeni çiftlere tavsiyelerde bulunan Bakan Elvan, bu söyleyeceğim şeyleri bazı kesimler yanlış anlıyor. Şuanda Türkiye, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerde çok daha az doğurganlık oranına sahiptir. Bizim gelecek nesillerimizin hem sayı itibarıyla, hem de nitelik itibarıyla çok daha güçlü olması lazımdır. Dolayısı ile Sayın Başbakanımızın 3 çocuk ifadesi bundadır ' ' dedi.

Bakan Elvan yaptığı konuşmanın ardından evlilik cüzdanını gelin Tuğba Beslenti ' ye verdi.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
8 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı