Otomobilin Çarptığı Kadın Böyle Havaya Uçtu

Zonguldak ' ın Ereğli ilçesinde hafif ticari kamyonetin çarptığı kadın havada uçtu. Kaza anı yakındaki bir iş yerinin kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kadına çarpan sürücü polis ekiplerine metre ile ölçüm yaparak yardım etti.
Trafik Kazası Kamera Polis Karakolu 


Kaza öğlen saatlerinde Elmatepe Mahallesi girişinde meydana geldi. Elmatepe Mahallesi Yarma girişinde bir süre bekledikten sonra karşıya geçmeye çalışan Fethiye Yurdusever ' e (40) sol şeritten ilerleyen Cemal Yanaz (45) idaresindeki 35 AK 6977 plakalı hafifi ticari kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisi ile havada uçan kadın yere düşerek yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan Fethiye Yurdusever ' in tedavisi hastane devam ederken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza yapan sürücü olay yerinde trafik polislerine ölçüm yaparak yardım etti. Yanaz, gazetecilerin kaza ile ilgili sorularına 'Hiç bilmiyorum' cevabını verdi. Sürücü Cemal Yanaz ifadesinin alınması için Bağlık Polis Karakolu ' na götürüldü.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Elmatepe Mahallesi Yarma Sokak mevkisinde yaşanan kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera görüntülerinde Fethiye Yurdusever ' in bir süre yol kenarında bekledikten sonra yola çıktığı ve yolda ilerleyen TIR ' ın kendisine çarpmaması için hızla önünden geçtikten sonra sol şeritten ilerleyen hafif ticari kamyonetin kendisini fark etmeyerek çarptığı ve havada uçtuğu görülüyor. Kaza sonrası mahalle sakinlerinin yardıma koşması da güvenlik kameralarına yansıdı.

Polis kaza hakkında soruşturma başlattı.

22 Ekim 2014 Çarşamba günü yayınlandı