Fethiye'deki Kaza Güvenlik Kamerasında

Fethiye ' de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi yaralandı. Kaza yeri adeta can pazarına dönerken ambulanslarla hastanelere kaldırılan 7 kişinin tedavileri sürüyor.
Cumhuriyet Cumhuriyet Savcısı Jandarma Karakol Dizisi 


Edinilen bilgilere göre kaza Fethiye Antalya karayolunun 18. kilometresinde saat 20.20 sıralarında meydana geldi. Antalya ' dan Fethiye istikametine gitmekte olan Ahmet Çevlik yönetimindeki 48 HA 880 plakalı otomobil ile Fethiye ' den Çaykenarı köyüne gitmekte olan Ahmet Ali Yavuz idaresindeki 48 GK 357 plakalı otomobil Kemer beldesi uğurlu mevkiinde duble yol çalışması, aşırı hız, dikkatsizlik ve şerit ihlali yüzünden kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan Gülay Durgadın Çevlik (59) Fethiye belediyesi itfaiye oto kurtarma ekibi tarafından yaralı olarak güçlükle çıkartılırken olay yerine gelen 112 acil sağlık görevlileri tarafından kalp masajı yapılarak yaşatılmaya çalışıldı ancak Gülay Durgadın Çevlik kurtarılamayarak kaza yerinde can verdi. Otomobillerin hurdaya döndüğü Kazada ağır yaralanan sürücü Ahmet Ali Yavuz (44) ise kaldırıldığı özel Fethiye Letoon hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü emekli polis Ahmet Çevlik (70), kızı Yasemin Varlı(33), torunu Efekan Varlı(5) ile diğer otomobilde bulunan Erdem Yavuz (18), Osman Yavuz (47), Deniz Yavuz ( 51) ve Arzı Yavuz 112 acil ambulanslar ile yaralı olarak Fethiye devlet hastanesi ile Özel Letoon ve lokman hekim esnaf hastanelerine kaldırılıp tedavi altına alındılar. Kaza yerinde Kemer Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ile Bölge Trafik ekipleri güvenlik önlemi aldılar. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Koçarslan kaza yerinde incelemelerde bulundu. Kazanın meydana geldiği yerde bulunan bir akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerasına yansıyan kazada iki otomobilin kafa kafaya çarpışması saniye saniye görüntülendi. Kaza yerinde toplanan çok sayıda vatandaş kaza ile ilgili bilgi almaya çalıştı.

Öte yandan Fethiye ' nin Kayaköyün ' de restoran işletmeciliği yapan emekli polis Ahmet Çevlik ve eşi Gülay Durgadın Çevlik ' in Antalya ' da yakınlarını ziyaretten dönerken kazanın yaşandığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturmayı Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Jandarma birlikte yürüttü.
Karakol Dizisi Hakkında
Timin başına Reşat isimli bir polis getirilir. Reşat, suçla mücadelede gösterdiği önemli başarılardan dolayı teşkilatın yüz akı olmuş, ancak geçmişte yasadışı olaylara adının karışmasıyla kızağa çekilmiş bir polis memurudur. Bakanlığın pilot uygulamayı hayata geçirmesi ile tekrar görevinin başına getirilir. Ekibin diğer üyelerini Aykut, Murat ve İsmail oluşturmaktadır. Karakolun Emniyet Müdürü Hafız, hırslı fakat dürüst bir polistir. Reşat ve o...
devamı
7 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı