Milyon Dolarlık Defile Göz Kamaştırdı!

Gaziantep'te düzenlenen 8. Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı için milyon dolarlık defile düzenlendi.
Mücevher Fuarı Ortadoğu Tuğba Altıntop Simge Tertemiz 


Gaziantep'te mücevher sektörünün lider markalarının katıldığı fuarın defilesinde ünlü mankenler milyon dolarlık mücevherleri takarak podyuma çıktı. Bir birinden şık ve göz alıcı takılarla podyumu süsleyen mankenler davetlilerden tam not aldı. Gecede Altınbaş'ın mücevherlerini sergilediği defilede göz kamaştırdı. Simge Tertemiz, Tuğba Altıntop, Cansu Taşkın, Ana Nemsitsveridze ve Pınar Taştepe'nin podyuma çıktığı defilede Altınbaş'ın Osmanlı izleri taşıyan elmas ağırlıklı OTTO koleksiyonu ile beraber altın, pırlanta, yakut ve zümrütten oluşan tasarımları da sergilendi.

Defilenin ardından fuara katkıları bulunanlara plaket verildi. Geceye mücevher sektörünün lider markalarının sahipleri, temsilcileri ve bölgedeki kuyumcu esnafı katıldı.
Simge Tertemiz Hakkında
Yahya Kemal Beyatlı İ.Ö.O, Nuri Cıngıllıoglu Lisesi Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde öğrenim görmektedir. 2002 "Best Model of Turkey" gelecek vadeden misyon ödülü, 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü, 2004 "Miss Tourism" beşinciliğine sahiptir. Simge Tertemiz, Çılgın Dersane adlı ilk sinema filminde Gamze karakterini canlandırdı. Çılgın Dersane Ka...
devamı
30 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı