Düğün Arabası TIR Olursa

Kırıkkale ' de dünya evine giren Esra ve Hakan Akkurt çiftinin düğünü ilginç görüntülere sahne oldu. Takı yerine merdane ve bebek emziğinin hediye edildiği düğünün gelin arabası da, boydan boya süslenen koca bir tır oldu. Damat Hakan Akkurt eşini çok sevdiğini belirterek “kentte havaalanı pisti olsaydı uçağı bile gelin arabası olarak süsletirdim” dedi.
Düğün Arabası İlginç Görüntü 


Kırıkkale ' li Esra ve Hakan çifti botanik bir bahçede sayılı davetlilerin katıldığı çok özel bir düğünle dünya evine girdi. Eğlencenin hat safhaya ulaştığı, havai fişeklerin patladığı, oyunların oynandığı, halayların çekildiği ve pasataların kesildiği düğünde habere konu ise ilginç hediyeler ve gelin arabası oldu. Takı merasimi sırasında davetlilerden biri geline merdane, diğeri ise damada bebek emziği hediye etti. Düğünün sonunda ise gelin bir başka sürprizle karşılaştı. Gelin arabası yerine koca tır ' ı karşısında gören gelin şaşkınlığını gizleyemedi.

Kiraladığı Tır ' ı rengarenk çiçeklerle iki saatte süsleterek gelin arabası haline getiren Damat Hakan Akkurt, eşini çok sevdiğini ve onun için her şeyi yapacağını belirterek “kentte havaalanı pisti olsaydı uçağı bile gelin arabası olarak süsletirdim” dedi.

Şaşkınlığını gizleyemeyen Gelin Esra Akkurt ise farklı olduğunu ifade ederek, “Bana da sürpriz oldu. Güzel bir şey, değişik bir şey. Bu kadar düşünülmek, sevilmek çok hoş” dedi.
Bazı davetliler adet gereği de olsa bahşiş alabilmek için gelinde damadın bindiği koca tırın önünü kesti. Ancak tüm çabalara rağmen başarılı olamadı.

“İçişleri bakanını aldım hükümeti kurmaya gidiyorum” gibi duvar yazılarını da ihmal etmeyen damat daha sonra eşini bindirdiği tır ' la hareket etti. Bir süre şehir içerisinde korna çalarak tur atan çifte bazı şaşkın sürücüler de eşlik etti.

8 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı