Denizde Ölü Bulunan Anne Ve Çocukları Kars'ta Toprağa Verildi...Yakınları Sinir Krizleri Geçirdi

Kocaeli ' nin Karamürsel ilçesinde denizde ölü bulunan anne ile iki çocuğunun cenazeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi ' ne ait ambulansla Kars ' a getirildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Zeki Arslan Büyükşehir Belediyesi 


Derya Erdem ile çocukları Bora Can (7) ve Türkan Efsun Erdem ' in (9) cenazelerinin baba evine getirilmesiyle gözyaşları sele döndü. Derya Erdem ' in eşi Asım Erdem ' in de geldiği Kars ' ta cenazeleri gören yakınları sinir krizleri geçirdi. Yaklaşık 8 yıldır eşinden ayrı olan baba Asım Erdem, taziye çadırına gelerek kayınpederi Zeki Arslan ' ın elini tutarak teselli etmeye çalıştı. Son bir defa kızı ve torunlarını görmek isteyen Arslan ailesinden sinir krizleri geçirerek bayılanlar oldu. Bunun üzerine cenazeler bekletilmeden Akyaka Şehir Mezarlığı ' na götürüldü.

Akyaka Mezarlığı ' na getirilen cenazeler için cenaze namazı kılındı. Namazın ardından mezarlığa götürülen Derya Erdem ve çocukları Bora Can Erdem ile Türkan Efsun Erdem toprağa verildi.

Öte yandan, anne ve çocuklarının cenazesini takip eden gazetecilere, aile yakınları tepki gösterdi. Gazetecilerin görüntü almasına izin vermeyen aile yakınları ile basın mensupları arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Gerginliğin artmasına sebep olmak istemeyen gazeteciler bölgeden ayrıldı.
21 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı