Zehirli ayakkabı onu bu hale getirdi

Çin'den ithal edilen'zehirli ayakkabılar'ın piyasa sürüldüğü bilgisinin Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli tarafından doğrulanması paniğe yol açtı.
Türkiye Nurettin Canikli Gümrük ve Ticaret Bakanı 


Çok sayıda tüketici sayıları binlerle ifade edilen ayakkabılardan alıp almadıklarının endişesini yaşıyor. Esra Cevher ise söz konusu ayakkabılardan aldığı endişesini taşıyanlardan.. Zehirli olarak Türkiye'ye getirilen ayakkabıların ağırlıkla Çin'den gelen 'çakma ',taklit ayakkabılar olduğunu belirtiliyor.

Esra Cevher (18), kanserojen madde içerdiği belirtilen ayakkabılardan aldığı şüphesini taşıyor. Cevher söz konusu ayakkabıyı, bir çok markayı bünyesinde satan bir mağazadan aldığını ifade ederek “Bu ayakkabıyı geçtiğimiz temmuz ayında aldım. Yağmur yağdığında ayaklarımda kızarıklıklar oluşmaya başladı. Ayakkabıdaki boyanın aktığını düşünüyorum. Bir süre giymedim. Geçtiğimiz eylülde yine giydim. Ayağımda kızarılık ve morarma oldu. En son bir hafta önce yine giydim ve bir günde ayaklarımda kazırlık, morarma ve su toplama oluştu. O gece sabaha kadar acıdan uyuyamadım. Hastaneye gittim. Doktor bana bu durumun, ayakkabılardan kaynaklandığını düşündüğünü, laboratuvarda baktırmam gerektiğini söyledi. Daha sonra ilaç filan verildi. Ama ayaklarımdaki sorun devam etti. Daha sonra başka bir doktora gitti. O doktor da ayakkabılarımı laboratuvarda inceletmemi söyledi. Şimdi ayakkabıları inceleteceğiz” dedi.
27 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı