YOZGAT - Ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

- Dolu yağışı ( cep telefonu görüntüsü) - Dolu isabet etmesi sonucu başından yaralanan Mustafa Özipek'in görüntüsü - Köye yağan doludan görüntüler - Vatandaşın tavuk yumurtası ile doluyu elinde tutarak karşılaştırması - Köyde yaşayan genç ile röportaj - Gülhanım Özipek ile röportaj - Başından yaralanan Mustafa Özipek ile röportaj Yozgat 'a ceviz büyüklüğünde dolu yağdı - Dolu isabet etmesi sonucu başından yaralanan Mustafa Özipek: - "Dolu 5 - 6 saniye gibi kısa süreli yağdı, 15 - 20 dakika sürseydi etraf felç olurdu. 51 yaşındayım hayatımda böyle bir dolu görmedim"YOZGAT (AA) - Yozgat 'ta ceviz büyüklüğünde yağan dolu etkili oldu.Kent merkezine bağlı Türkmensarılar, Yassıhöyük, Cihanpaşa köyleri ve çevresinde etkili olan dolu, araçlara, çatılara, çatılardaki su ısıtma sistemlerine zarar verirken, başına dolu isabet ederek yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.Türkmensarılar köyünde yaşayan Mustafa Özipek, gazetecilere, dolunun tavuk yumurtası büyüklüğünde olduğunu söyledi.

Özipek, dolu yağarken otomobilin üzerine çadır çekmek istediğini belirterek "Başıma dolu isabet etmesi sonucu yaralandım, kulaklarımda uğultu oluştu. Ağabeyim hastaneye getirdi. Şimdi durumum iyi. Dolu 5 - 6 saniye gibi kısa süreli yağdı, 15 - 20 dakika sürseydi etraf felç olurdu. 51 yaşındayım hayatımda böyle bir dolu görmedim." dedi.
Gülhanım Özipek de dolunun çok büyük olduğunu ve çatılara, araçlara zarar verdiğini belirtti.

Yumurta Sarılar Cep Telefonu Tavuk Yumurtası 20 Dakika 

20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
22 Mart 2021 Pazartesi günü yayınlandı