Yiğit Bulut'un 'Taksim Gezi Parkı' Olaylarıyla İlgili Açıklaması İzle

Yiğit Bulut'un 'Taksim Gezi Parkı' Olaylarıyla İlgili Açıklaması... 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut ' Taksim Gezi Parkı ' protestocuları hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Yiğit Bulut ' Taksim Gezi Parkı ' eyleminin bir darbe girişimi olduğunu iddia etti. Yiğit Bulut, ' Taksim Gezi Parkı ' hakkındaTaksim Dayanışması Platformu temsilcilerini topa tuttu. İşte gazeteci Yiğit Bulut ' un ' Taksim Gezi Parkı ' protestocuları hakkında yaptığı açıklama…
Başbakan Bülent Arınç Taksim Taksim Gezi Parkı 28 Şubat 


Gezi Parkı eylemleriyle ilgili protestocuların tepkisini çeken açıklamalarda bulunan 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, eylemlerle ilgili iddiasını bir adım öteye taşıdı.

Bulut şunları kaydetti; ' Gezi Parkı Projesi protestosunun arkasından yaşanan olaylar, koalisyon ve yabancı işbirlikçilerin temiz ve iyi niyetle kendilerini ifade etmek isteyen insanlarımızı da kullandığı bir ''Darbe Girişimidir''. Son günlerde yaşananların 28 Şubat döneminde yaşananlardan bir farkı yoktur. Ancak çok şükür ki bugün itibari ile bu süreç sona erdi. '



Yiğit Bulut 'Gezi Parkı' Temsilcilerini Topa Tuttu

Türkiye'nin ana gündemi olan Gezi Parkı protestolarıyla ilgili bugün kritik bir toplantı gerçekleşti. Başbakan Vekili Bülent Arınç, Başbakanlık Merkez Bina'da Taksim Dayanışması Platformu temsilcilerini kabul etti. Toplantı sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Taksim Dayanışması üyeleri taleplerini kamuoyuyla paylaştı.

'O ARKADAŞLARI GÖRÜNCE...'

Kritik görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısı hakkında konuşan Yiğit Bulut ise Taksim Dayanışması üyeleri başta olmak üzere Gezi Parkı protestocularını çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.'Keşke bu basın toplantısını yapmasalardı.'diyen Bulut, 'O arkadaşları görünce, bu kadar güçlü bir hareketin bu kadar güçsüz temsilcilerinin olması beni çok üzdü. Soru bile alamadılar. Soru sorulduğunda'Toplantımız bitmiştir biz sizin sorularınıza cevap veremeyiz'gibi cümlelerle basın toplantısını terk ettiler.'dedi.

'EYLEMLER DE O ARKADAŞLAR KADAR ZAYIF'
Taksim Dayanışması üyelerinin, fikirlerini doğru bir şekilde ifade edemediklerini de savunan Bulut,'Belli, oluşmuş, temellenmiş ve kafalarının içinde çökmüş bir ortak akıl olmadığını bu arkadaşlardan gördük. Bu arkadaşları görünce bu eylemin de arkadaşlar kadar zayıf bir ortak aklı olduğunu gördüm. Türkiye'deki demokrasi adına keşke daha güçlü bir görüntü verselerdi.'diye belirtti.

7 Haziran 2013 Cuma günü yayınlandı