Yiğit Bulut 'Taksim Gezi Parkı' Temsilcilerine Yüklendi İzle

Yiğit Bulut 'Taksim Gezi Parkı' Temsilcilerine Yüklendi... Gazeteci Yiğit Bulut, Taksim Gezi Parkı hakkında Başbakan Vekili Bülent Arınç'la görüşen Taksim Dayanışması Platformu temsilcilerini topa tuttu.
Başbakan Bülent Arınç Taksim Taksim Gezi Parkı Yiğit Bulut 


Türkiye'nin ana gündemi olan Gezi Parkı protestolarıyla ilgili bugün kritik bir toplantı gerçekleşti. Başbakan Vekili Bülent Arınç, Başbakanlık Merkez Bina'da Taksim Dayanışması Platformu temsilcilerini kabul etti. Toplantı sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Taksim Dayanışması üyeleri taleplerini kamuoyuyla paylaştı.

'O ARKADAŞLARI GÖRÜNCE...'
Kritik görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısı hakkında konuşan Yiğit Bulut ise Taksim Dayanışması üyeleri başta olmak üzere Gezi Parkı protestocularını çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.'Keşke bu basın toplantısını yapmasalardı.'diyen Bulut, 'O arkadaşları görünce, bu kadar güçlü bir hareketin bu kadar güçsüz temsilcilerinin olması beni çok üzdü. Soru bile alamadılar. Soru sorulduğunda'Toplantımız bitmiştir biz sizin sorularınıza cevap veremeyiz'gibi cümlelerle basın toplantısını terk ettiler.'dedi.

'EYLEMLER DE O ARKADAŞLAR KADAR ZAYIF'
Taksim Dayanışması üyelerinin, fikirlerini doğru bir şekilde ifade edemediklerini de savunan Bulut,'Belli, oluşmuş, temellenmiş ve kafalarının içinde çökmüş bir ortak akıl olmadığını bu arkadaşlardan gördük. Bu arkadaşları görünce bu eylemin de arkadaşlar kadar zayıf bir ortak aklı olduğunu gördüm. Türkiye'deki demokrasi adına keşke daha güçlü bir görüntü verselerdi.'diye belirtti.
5 Haziran 2013 Çarşamba günü yayınlandı