Yiğit Bulut: Başbakan dinlenseydi Suriye'de 100 bin insan ölmezdi

Başbakan Erdoğan'ın ekonomi başdanışmanı Yiğit Bulut 24 TV ekranlarında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Başbakan İngiltere Suriye Yiğit Bulut Recep Tayyip Erdoğan 


' ERDOĞAN'IN DEDİĞİ YAPILSAYDI SURİYE'DE 100 BİN İNSAN ÖLMEZDİ '

Yiğit Bulut dünyada lider sorunu olduğunu söyledi. ' Bugün dünyada toplamda 2.5 dünya lideri var. 1- Recep Tayyip Erdoğan 2- Putin 2.5 Obama. Bütün sorunlar da lidersizlikten kaynaklanıyor. Obama'yı ABD'deki lobiler yarım hale getirdi. Suriye'de yaşanan acıların sebebi bundan kaynaklanıyor. ABD de İngiltere de Başbakan Erdoğan'ın dediklerine geldi. Eğer en başından Başbakan'ın dediği yapılsaydı Suriye'de 100 bin insan ölmezdi ' dedi.

Esad'ın kimyasal kullanmasına kadar geçen sürede ABD ve İngiltere sessiz kalmış. Öldürülen insanları görmezden gelmişti.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
28 Ağustos 2013 Çarşamba günü yayınlandı