Yazıklar olsun! 'Pişmanım' diyemedi

Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesini dans ederek protesto eden CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya tepkiler bir türlü dinmezken, CHP ' nin dansçı vekili kendini savundu.
Aylin Nazlıaka Özgecan Aslan Milletvekili 


Cüneyt Özdemir ' in sunduğu 5N1K ' ya canlı yayın konuğu olan CHP ' li Aylin Nazlıaka, Özdemir ' in “Pişman mısınız” sorusuna kaçamak yanıtlar verdi.

TALİHSİZ BİR DÖNEME DENK GELDİ
CHP ' li Aylin Nazlıaka, kendisi hakkında bir linç kampanyası yürütüldüğünü öne sürerken “ Özgecan cinayeti hepimizin yüreğini dağladı. O görüntüler geçen seneye ait fakat ben bu senede oradaydım. Çok talihsiz bir döneme denk geldim. Henüz o matem ortamı oluşamadığı için bunu hissedemedim. Bundan dolayı üzüntü duyuyorum.” Dedi.

Nazlıaka, Özdemir ' in “Daha önce fark etseydiniz, dans eder miydiniz? “ sorusuna ise “Bu eyleme katıldığımda dans etmezdim. Ama bu evrensel bir eylemdi.” Sözleriyle yanıt verdi.

“PİŞMANIM” DİYEMEDİ
CHP ' li Aylin Nazlıaka, Cüneyt Özdemir ' in ısrarlı “Pişman mısınız” sorusuna ise bir tülü net yanıt veremezken, soruyu kaçamak sözlerle geçiştirdi.

BEYAZ GAZETE

Aylin Nazlıaka Hakkında
Aylin Nazlıaka, 3 Aralık 1968'de Ankara'da doğdu. Babasının adı Mehmet Kenan, annesinin adı Göksel'dir. T.E.D. Ankara Koleji ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisat Bölümü mezunudur. Çalışma hayatına Koç Holding’de başladı. 24 yaşındayken Türkiye’nin insan kaynakları alanında faaliyet gösteren ilk şirketlerinden biri olan HRM Danışmanlık'ı kurdu. 2001'de "Yılın İş Kadını", 2002'de "ODTÜ Takdir Ödülü", 2008'de "Yılın Genç İş Kadını", 2012'de "...
devamı
20 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı