Yalçın Akdoğan: Bu saygısızlık Erdoğan'a değil millete yapılmıştır

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yalçın Akdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'de gerçekleştirilen yemin töreninde CHP'lilerin iç tüzük kitabını fırlatıp salonu terk etmesini hakkında sert açıklamalarda bulundu.
Tbmm Genel Kurulu Chp Yalçın Akdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


' Bu saygısızlık Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmamıştır Türk milletinin iradesine yapılmıştır Türkiye Cumhuriyeti devletine yapılmıştır ' diyen Yalçın Akdoğan Meclis'te bağırıp çağıranların ortamın ağırlığını idrak etme kapasitesine sahip olmayan insanlar olduğunu söyledi.

Bunu ben şuna benzetiyorum diyen Akdoğan şöyle konuştu; 28 Şubat sürecinde bazı provakötörler çıkar Anıtkabir'de bağırığ çağırıp ortamı bozarlardı. Bunların yaptığı tam bu. Eski Türkiye'nin provakatör manzarasıdır bu. Slogan atan bağıran çağıran ortamın ağırlığını idrak etme kapasitesine sahip olmayan insanlar bu büyük bir talihsizliktir.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
29 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı