Ümit Besen'le İrem Derici arasında komik diyalog

Ankara Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bu akşam verilen Cumhuriyet Resepsiyonuna katılmak için İstanbul'dan birçok ünlü ism otobüsle yola çıktı.
İrem Derici Cumhurbaşkanlığı Ümit Besen Yusuf Güney 


'İKİ KİŞİ UZATABİLİR MİSİNİZ'

Otobüste bulunan İrem Derici, Yusuf Güney ve Ümit Besen arasında hoş bir sohbet geçti. İrem Derici ön koltuğunda oturan Ümit Besen'e para uzatıp, 'Pardon beyefendi şurdan iki kişi uzatabilir misiniz acaba!' dedi.

'BU SEFERLİK BENDEN OLSUN'

Ümit Besen'de 'Şoför bu parayı bozamaz bu deferlik benden olsun.' dedi. Yüzleri güldüren anlara ait videoyu İrem Derici, Yusuf Güney'i de etiketleyerek Instagram hesabından paylaştı.
İrem Derici Hakkında
Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunudur. O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır. İlk teklisini Kasım 2012'de çıkarmıştır. " Bensiz Yapamazsın " isimli single çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlamıştır.Bensiz Yapamazsın'ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir.Ayrıca Melih Kibar'ın son bestesi olarak bilin...
devamı
29 Ekim 2016 Cumartesi günü yayınlandı