Tuncel Kurtiz’in Son Görüntüleri

Balıkesir ' in Edremit ilçesinde geçen hafta aile hekimine ilaç yazdıran ünlü sanatçı Tuncel Kurtiz'in son görüntülerini yerel bir haber sitesinin yazı işleri müdürü çekti.
Tuncel Kurtiz Devlet Hastanesi 


Edremit'in Çamlıbel köyünde butik otel çalıştıran ve gerek iş, gerekse tatil için sık sık köye gelen ünlü sanatçı Tuncel Kurtiz, geçen hafta Edremit Devlet Hastanesi ' ne giderek, aile hekimine ilaç yazdırmıştı. Burada hastalar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Kurtiz, hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme ricalarını kırmamıştı. Bu sırada yerel www.korfezdehaber.com sitesi yazı işleri müdürü Faruk Türk de fotoğraf ve görüntü çekti. Bu görüntüler, kalp hastası Kurtiz ' in son görüntüleri oldu. İstanbul'daki evinde fenalaşıp hayatını kaybeden Kurtiz'den bu görünteler geriye kaldı.
Tuncel Kurtiz Hakkında
Üniversitede kısa bir süre hukuk fakültesinde, daha sonra ise filoloji, felsefe, psikoloji ve sanat tarihi bölümlerinde okudu; ancak hiçbirinden mezun olmadı. İlk kez 1959 yılında Dormen Tiyatrosu'nda oyunculuğa başlamış olan sanatçı, sinema filmlerinde rol aldı. Sürü filmiyle zirveye çıkan sanatçı, doğayla içiçe yaşamayı sever. Hacı ve Asi adlı dizilerde başrol oynamıştır. 2009 yılının başında vizyona giren olan Güz Sancısı filminde Kamil Efend...
devamı
27 Eylül 2013 Cuma günü yayınlandı