Tuncel Kurtiz’in Ani Ölümü Eşini Yasa Boğdu

Etiler ' deki evinde hayatını kaybeden usta oyuncu Tuncel Kurtiz ' in ani ölümü eşi Menend Kurtiz ' i yasa boğdu. Ayakta güçlükle durabildiği gözlenen Kurtiz, taziye için gelen yakınlarına sarılarak gözyaşı döktü.
Tuncel Kurtiz Adli Tıp Etiler Adli Tıp Kurumu 


Duayen sanatçı Tuncel Kurtiz sabah saatlerinde Etiler ' deki evinde hayatını kaybetti. Olay sonrası Kurtiz ' in evine ünlüler akın ederken, ünlü sanatçının cenazesi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, Etiler ' deki evlerinden çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu ' na götürüldü. Bu sırada evden çıkan Tuncel Kurtiz ' in eşi Menend Kurtiz de, ayakta durmakta güçlük çekti. Yakınlarının koluna girmesiyle otomobile doğru ilerleyen Kurtiz, taziye için gelen yakınlarına sarılarak gözyaşı döktü.
Tuncel Kurtiz Hakkında
Üniversitede kısa bir süre hukuk fakültesinde, daha sonra ise filoloji, felsefe, psikoloji ve sanat tarihi bölümlerinde okudu; ancak hiçbirinden mezun olmadı. İlk kez 1959 yılında Dormen Tiyatrosu'nda oyunculuğa başlamış olan sanatçı, sinema filmlerinde rol aldı. Sürü filmiyle zirveye çıkan sanatçı, doğayla içiçe yaşamayı sever. Hacı ve Asi adlı dizilerde başrol oynamıştır. 2009 yılının başında vizyona giren olan Güz Sancısı filminde Kamil Efend...
devamı
27 Eylül 2013 Cuma günü yayınlandı