Tolga Çandar, Neşet Ertaş'ı Anlatıyor (Neşet Ertaş Öldü)

Neşet Ertaş öldü. Hastanede tedavi gören Neşet Ertaş vefat etti. Türkiye'nin ünlü saz üstadı Neşet Ertaş'ın öldüğü ailesi ve yakınlarını çok üzdü.
Neşet Ertaş 


İzmir'de önceki hafta hastaneye kaldırılan Türk Halk Müziği bestecisi, söz yazarı ve yorumcusu Neşet Ertaş'ın, ' primer hastalığı nedeniyle durumunun biraz daha ağırlaşması yüzünden yoğun bakım servisine kaldırıldığı ' bildirilmişti. Ertaş sabah saatlerinde hayata veda etti.

Yakınlar sevenleri durumu iyiye gitme de umuluydu. Ölümünün ardından Ntv canlı yayınında açıklama yapan Selda Bağcan 'dünyaya kalbi kırık gitti' dedi.
Neşet Ertaş Hakkında
Neredeyse yarım asra varan bir süreden beri gerçek anlamda gönül telimizi titreten, ruhumuzu ürperten bu esrarlı sesin, sazın ve yorumun arka planında neler ve kimler vardır? Sazı gümbür gümbür ses veren, adeta davula eslik edercesine sazının göğsünde pençesiyle sesler çıkaran, hep samimi ve kendi halinde yüreğinin acılarını ve kendi iç gurbetlerini seslendiren; hiç bir medyatik tutumu olmayan, kalabalıklardan ve şöhretten adeta köşe bucak kaçara...
devamı
25 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı