Sivastaki Göçükte 3 Madenci Kurtarıldı

Koyulhisar ilçesine bağlı Bahçeköy'de bulunan krom maden ocağı dün sabaha doğru saat 05.30 sıralarında göçük meydana geldi. Tünelin giriş ve çıkışı kumla doldu. Üç işçi maden ocağında mahsur kaldı. Saat 07.30-08.00 sıralarında arama kurtarma, sivil savunma ekipleri arama çalışmalarına başladı.
Sivas Valisi Bahçeköy Adanalı Dizisi 


Üç iş makinesi eşliğinde çalışmalar yürütüldü.Kayserili Ayhan Aykut ile Adanalı Halil Yakar ve Ahmet Yakar göçük altında kaldı. 24.00-08.00 vardiyasında çalışan işçilerin iki buçuk saat sonra işi devredeceği öğrenildi.Olayın ardından Sivas Valisi Zübeyr Kemelek olay yerine gelerek çalışmaları inceledi. Çalışmalar sırasında toprak kaymaları devam etti.

İl Afet Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci eşliğindeki arama çalışmaları 20 saat sonra sona erdi. Tünelin ucundaki topraklar kaldırılınca işçiler sağ olarak çıkarıldı. İşçiler Koyulhisar İlçe Hastanesi'ne sevkedildi.
Adanalı Dizisi Hakkında
Kadıköy Böyle Kapışma Görmedi! Adana çok güzel bir şehir olmuştur. Giderek bir ölüm şehri haline dönüşen İstanbul'u kurtarmak için, Kel Yavuzu, yani Organize Suçlar şubesi başkomiserlerinden Adanalı Yavuz'u (Oktay Kaynarca), İstanbulda cinayet işlerken yakalarlar. Mehmet Ali (Mehmet Akif Alakurt), İstanbul'un en büyük suç çetesinin lideridir.Aslında kiralık katil olan Mehmet Ali her zaman bir belaya bulaşmayı eksik etmez.Adanalı Yavuz ise bir u...
devamı
16 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı