Sırrı Süreyya Önder: CHP'nin yaklaşımı kıymetli

Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk olan HDP'li Sırrı Süreyya Önder, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Teke Tek Fatih Altaylı Habertürk Sırrı Süreyya Önder Kemal Kılıçdaroğlu 


CHP'NİN YAKLAŞIMI KIYMETLİ

Barış sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaklaşımını olumlu bulduğunu ifade ederken ' Kılıçdaroğlu'nun yaklaşımı çok kıymetli bir yaklaşım. Bugün geldikleri nokta bence kıymetli bir yaklaşım bence bunu böyle geliştirerek sürece müdahil olmaları lazım. ' dedi.

PKK DEMOKRATİK YAPI

Çözüm süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Önder ' PKK çok demokratik bir yapı, bu sözlerim bir çok izleyiciyi yerinden hoplatacak ama bu böyle ' dedi. Sırrı Süreyya Önder2in bu sözleri üzerine Fatih Altaylı ise ' Beni de biraz yerimden hoplattı ' dedi.

BEYAZ GAZETE
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
3 Mart 2015 Salı günü yayınlandı