Sinan Aygün'den Aldığı Ceza Sonrası İlk Yorum

CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün Ergenekon davası sonrası ilk kez konuştu.
Sinan Aygün Yargıtay Ak Parti Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu 


'KILIÇDAROĞLU ARKAMDA'

Bugün Genel Merkez'e beni sayın Genel Başkanımız çağırdı. Kendisiyle görüştük. Bana ' Ben ve partim her zaman senin arkandayız. Kesinlikle moralini bozma. ' dedi.

'BAŞKAN BU KADAR MÜEBBET BEKLEMİYORDU'

Aygün, karar için ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kararlara şaşırdı, bu kadar çok müebbet beklemiyordu. Haberal'ın tahliyesinden memnun oldu, Balbay'a üzüldü'' dedi.

'BALBAY'A ÜZÜLDÜM'

Sinan Aygün daha sonra sözlerine şöyle devam etti. ' Yeni anayasayı bekliyorum. CHP ve AK Parti beraber 60 maddede anlaştı. Bundan ümitliyim. Sonuçta Yargıtay'a gidecek daha dava. Milletvekilimiz Mustafa Balbay için de çok üzgünüm ' diyerek sözlerini tamamladı.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
5 Ağustos 2013 Pazartesi günü yayınlandı