Sevilay Yükselir: Duygusal tepkiyle yazılmış bir yazıydı

Beyaz TV ' ye telefonla bağlanan Gazeteci Yazar Sevilay Yükselir Şamil Tayyar ' ın tweetleriyle ilgili yazdığı yazı için, “Duygusal tepkiyle yazılmış bir yazıydı. Üzgünüm”dedi.
Sevilay Yükselir Şamil Tayyar Ak Parti Erkan Tan Milletvekili 


Beyaz TV ' de yayınlanan Erkan Tan ' ın modoratörlüğünü yaptığı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ' ın yorumcu olarak katıldığı Son Söz programına Gazeteci Yazar Sevilay Yükselir telefonla bağlandı.

Yükselir, Şamil Tayyar ' ın rehine operasyonuyla ilgili attığı tweetleri bugünkü köşe yazısında eleştirmişti.

Sevilay Yükselir Şamil Tayyar ' ın attığı tweetlerin kendisini kırdığını, kırıldığı için bu yazıyı yazdığını dile getirdi. Yazdığı bu yazı için üzgün olduğunu dile getiren Yükselir, bu yazının duygusal tepkiyle yazılmış bir yazı olarak görülmesini istedi.

Yükselir, “Şamil Tayyar ' la aramızda uzunca bir süredir süren bir kırgınlık var. Bu kırgınlığa rağmen güzel sözler söyledi, bunu bir zeytin dalı olarak algıladım ve bağlanmak istedim. Zaten bugün bu yayının yapılacağını biliyordum. Şamil Tayyar avukatım Fidel Okan ' ı aramış, sağ olsun uzunca bir süre konuşmuşlar. Benim bugünkü yazım Şamil ' i çok kırmış. Haklıdır. Ağır yazdım. Çünkü ben Şamil ' den böyle bir tweet beklemiyordum. Sanıyorum o da sinirine yenik düştü. Şamil bu değil zaten, bunu yapmazdı. Beni iyi tanıyor. Ergenekoncuların hedefine kadın olduğum için nasıl oturtulduğumu çok iyi biliyor” şeklinde konuştu.

“O attığı tweet beni kırdı. Ben de o kırgınlıkla bugün bu yazıyı yazdım” diyen Sevilay Yükselir, “Kabul ediyorum sert bir yazıydı, İtiraf ediyorum kasıtlı, Şamil ' in canını yakmak için yazılmış bir yazıydı. Ama gördüm ki Şamil üzülmüş, ben de üzüldüm. Bu yüzden duygusal tepkiyle yazılmış bir yazı olarak kabul edilsin istiyorum” ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE


Sevilay Yükselir Hakkında
Daha önce Habertürk'te Çapraz Ateş isimli programın hem hazırlayıcısı hem de sunucusuydu. Yükselir,Fatih Altaylı ile bazı programlarda görev almıştır. Ayrıca Sevilay Yükselir bir zamanlar AK Parti'den Belediye başkanlığı adaylığı için teklif aldığını fakat gazetecilik yapmak istediği için bu teklifi reddetmiştir. Olaylar ve Gerçekler Adlı programda Fatih Altaylı ile çalışmıştır. Sevilay Yükselir Beyaz Tv'de Acı Kahve ve Dört Kadın Bir Erkek pr...
devamı
Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
24 Eylül 2014 Çarşamba günü yayınlandı