Şehidin Amca Oğlu’ndan Anlamlı Mesaj

Şırnak ' ın Beytüşebap ilçesinde şehit olan Jandarma Er Serdar Küpeli ' nin taziyesine giden protokol üyelerinin ziyaretinde şehidin amca oğlu Ahmet Küpeli terör örgütü ve yandaşlarına anlamlı mesaj verdi.
Emniyet Müdürü Jandarma Mahmut Demirtaş Belediye Başkanı Selahattin Demirtaş 


Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici ve beraberindeki kurum müdürleri şehit ailesini ziyaret ederek onları yalnız bırakmadı. Vali Mahmut Demirtaş, şehit babası Mehmet Küpeli ' nin ellerinden tutarak manevi destek verdi.
Şehit Babası Mehmet Küpeli, Vali Mahmut Demirtaş ' a “Onların güldürmem inşallah” dedi.

Şehit Serdar Küpeli ' nin amca oğlu Ahmet Demirtaş ise konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Onları güldürmeyeceğiz, ağlamayacağız yalnız, bizler devletimize bağlı olan insanlarız. Benim gibi bin tane kişi bu devlete feda olsun. Biz bu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vatandaşıyız. Bizi kimse ayıramaz. Ama devletimizden bir isteğimiz terörle mücadelede eğitimli ve gönüllü askerlerin kullanılmasıdır” dedi.

Taziye ziyaretinde duygusal anlar yaşanırken, dualar okundu. Şehidin taziye çadırını bulunduğu cadde ve sokaklar Türk bayrakları ile donatıldı.

Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
3 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı