Özcan Yeniçeri gülme krizine soktu

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, milliyetçiliğe bir hayvan üzerinden örnek verdi stüdyo yıkıldı.
Milliyetçilik Orhan Miroğlu Özcan Yeniçeri Oral Çalışlar Habertürk 


Habertürk'te yayınlanan Karşıt Görüş programında Milliyetçilik konusu masaya yatırıldı. Hararetli tartışmaların yaşandığı prpgramda MHP Milletvekili Özcan Yeniçeri'nin milliyetçiliğe örnek verirken yaptığı bir benzetme stüdyoda gülüşmelere yol açtı.

KANGURU KESESİNDE BAŞKASININ YAVRUSUNU TAŞIMAZ

'Milliyetçi olmayan yoktur, milliyetçi olduğunun farkında olmayan vardır' diyen Özcan Yeniçeri, 'Milliyetçilik doğal yapılardan kaynaklanır çok basit bir şey söyleyeceğim; eğer bugün bana birisi hayvanlar da dahil olmak üzere kangurunun kesesinde başkasının yavrusunu taşıdığını söylerlerse bu meseleyi getirip konuşuruz' dedi. Yeniçeri'nin verdiği örnek üzerine stüdyoda gülüşmeler yaşandı ve kediler de köpekleri emziriyor diye tepki geldi. Bir başka konuşmacı Oral Çalışlar da Türk olan da insan, Rus olan da insan Amerikalı olan da insan yani kanguruyla köpek arasındaki ilişki değil dedi. Orhan Miroğlu ise teşbihte hata olduğunu söyledi.

Özcan Yeniçeri Hakkında
1991 yılında ise Erciyes üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Organizasyon dalında "örgütlerde çatışma ve Yabancılaşmanın önlenmesinde Yönetime Katılmanın Rolü" adlı tezinin kabul edilmesiyle de doktor unvanını aldı. 1998 yılında doçent, 2004 yılında da profesör oldu. Prof.Dr. Özcan Yeniçeri, Niğde Üniversitesi'nde çeşitli aralıklarla Kamu Yönetimi Bölüm Başkanlığı, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü...
devamı
27 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı