Osman Gökçek: Korkudan şikayet edemiyorlar

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ndeki mescitte namaz kılarken MLKP'liler tarafından çivili sopalarla saldırıya uğrayan öğrencilerin yaşadıkları dehşeti görüntüleriyle anlatan Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, dövülen öğrencilerin darp raporlarına ulaştı.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Dinamit Ümit Zileli Beyaz Tv Osman Gökçek 


Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programında konuşan Gökçek, solcu gruplar tarafından saldırıya uğrayarak darp edilen öğrencilerle konuştuğunu açıkladı.

BUNA NE DİYECEK?

Program konuğu Ümit Zileli'ye ODTÜ'lü bir arkadaşı tarafından mesaj göndermesi sonrası, dayak yiyen öğrencilerin hastaneden aldıkları darp raporunu izleyicilerle paylaşan Gökçek ' Dayak yiyen öğrencilerin bu darp raporları o mesaj atan arkadaşa hediyemiz olsun. Buna ne diyecek?' dedi.

YALAN SÖYLÜYOR

Dayak yiyen öğrencilerle yüz yüze görüştüğünü söyleyen Gökçek 'Niye şikayet etmiyorsunuz?' dedim. ' Biz Anadolu'dan geliyoruz. Biz zor paralarla burada okuyoruz. Bir öğretmen bana taksa, 1 sene okul uzasa ben buraya para verecek durumda değilim' dedi çoğu. O yüzden şikayet edemiyorlar. Darp raporları ortada. Size mesaj atan yalan söylüyor.' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
2 Ocak 2016 Cumartesi günü yayınlandı