Osman Gökçek: Erdoğan şatafat düşkünü olsaydı, o apartmanda oturmazdı

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek ' Recep Tayyip Erdoğan'da şatafat arzusu yok ' dedi.
Erkan Tan İle Tartışalım Osman Gökçek 


Başbakan Erdoğan'ın ' gösteriş ve şatafat ' uğruna yeni Cumhurbaşkanlığı binasını yaptırdığı iddialara da yanıt veren Gökçek ' Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl Başbakanlık yaptı. Eğer sayın Cumhurbaşkanımız lüks ve şatafat düşkünü olsaydı, mütevazi bir apartmanda 12 yıl oturmazdı. ' dedi.

Erdoğan'ın Başbakanlığı boyunca oturduğu evin resimlerini de canlı yayında gösteren Gökçek ' Eğer sayın Cumhurbaşkanımız lüks düşkünüyse neden mütevazi bir apartmanda oturdu? İsteseydi Başbakanlık Konutu'nda da oturabilirdi? Recep Tayyip Erdoğan'da şatafat arzusu yok. ' diye konuştu.

Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
20 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı