Osman Gökçek Beyaz TV muhabirine gerçekleştirilen saldırı hakkında konuştu

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, ODTÜ'lü gençlerin Beyaz TV muhabirine gerçekleştirdiği saldırıyı kınadı. Konu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen Gökçek, medyaya da çağrıda bulundu.
Odtü Beyaz Tv Osman Gökçek 


Beyaz TV ekibi Ankara Adliyesi önünde ODTÜ'lü gençlerin saldırısına uğramış Beyaz TV muhabiri Gencay Ünal darp edilmişti.

Beyaz TV Ana Haber programında konu hakkında açıklamalarda bulunan Osman Gökçek 'Muhabirimize yapılan bu saldırıyı üzüntüyle karşıladığımı söylemek istiyorum. Bu saldırı hakkında hukuki anlamda gerekli başvuruları yaparak suç duyurusunda bulunduk. ODTÜ'lü öğrencilerin ceplerinden çıkan domates ve yumurtaların bir öğrencinin üstünde ne işi olduğunu sormadan da geçemiyorum. ODTÜ'lü öğrenciler sanki bir manav gibi üstlerinde bu tip eşyaları taşıyorlar ve muhabirimize fırlatıyorlar' dedi.

Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
8 Ocak 2016 Cuma günü yayınlandı