Osman Gökçek: Atatürk'e saygısızlık yapanlar var ise o da CHP'lilerdir

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, canlı yayında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Erkan Tan İle Tartışalım Osman Gökçek 


' Erkan Tan ile Tartışalım ' programında gazeteci-yazar Hüseyin Kocabıyık ile birlikte Türkiye gündeminin yanı sıra siyasette öne çıkan gelişmeleri de değerlendiren Osman Gökçek ' Atatürk'e bu ülkede saygısızlık yapan var ise üzülerek söylüyorum ki CHP'liler olmuştur.. ' dedi.

Osman Gökçek şu sözleri söyledi;

ATATÜRK'E ZARAR VERENLER KENDİLERİ
Günümüzde bu paralardaki Atatürk'ün resimlerinin yerine, kendi resmini koysa biz ne deriz? Yer yerinden oynar Türkiye'de değil mi? Peki o gün İsmet İnönü bunu yaptı. CHP'de İsmet İnönü'yü bunu yaptığı için eleştiren biri var mı? Tam tersine kendi toplantılarında ve kongrelerinde asıyorlar. Atatürk'ün ruhuna zarar veren birileri varsa, özür dileyerek ifade ediyorum ki kendileri olmuştur.



Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
20 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı