Okullarda karne heyecanı BİNGÖL/SİİRT/ŞIRNAK

- Bingöl 'de öğrencilere karne dağıtılması - Bingöl Valisi Ali Mantı'nın konuşması - Siirt'te 75. Yıl İlkokulu'nda Vali Ali Fuat Atik, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay'ın karne dağıtması - Şırnak'ta karne heyecanı - Vali Mehmet Aktaş'ın gelmesi - Okuldan detaylar - Öğrencilerden detaylar - Vali Mehmet Aktaş'ın karne dağıtması - Vali Mehmet Aktaş'ın konuşması - Öğrenci Velisi Osman Altürk'ün konuşmasıOkullarda karne heyecanı - Bingöl Valisi Ali Mantı, Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu'nda düzenlenen törende, ilk karne heyecanı yaşayan birinci sınıf öğrencilerine karnelerini verdiBİNGÖL (AA) - Bingöl 'de, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve ortaöğretimdeki yaklaşık 60 bin öğrenci, karne alarak yarıyıl tatiline başladı.
Bingöl Valisi Ali Mantı, Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çocukları için anlamı olan bir günde birinci sınıflara karne vermenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Birey toplum içindeki davranışlarını belirleyen en önemli basamağın ilkokul sıraları olduğunu anlatan Mantı, şöyle konuştu:"Bu anlamda çocuklarımızın yaşamında ömürleri boyunca en önemli temel taşı ilkokul sıralarıdır. Burada aldıkları düşünce ve yaşam tarzını ömür boyu hayatlarına uygulayacaklar. Bugün 374 eğitim kurumumuzda 60 bin öğrencimizle Bingöl emsalleri arasında çok iyi bir yerde. Özellikle eğitim kurumlarımızın fiziki yapıları çok güzel. İlimizde eğitim öğretim son derece güzel bir şekilde ilerliyor."Vali Mantı, eğitim öğretime katkıda bulunanlara teşekkür ederek, ilk karne heyecanı yaşayan birinci sınıf öğrencilerine karnelerini verdi. Bingöl karne heyecanıyarıyıl tatiliMuhabir Abdullah Çelik
Yarıyıl Tatili Okul Öncesi Eğitim Karne Heyecanı Birinci Sınıf Ortaöğretim 

19 Ocak 2018 Cuma günü yayınlandı