Muharrem İnce cevap veremedi

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce CHP'li belediyenin gerçekleştirdiği ağaç katliamı hakkında kendisine soru soran Kanal D Ana Haber sunucusu Cüneyt Özdemir'in kritik sorularını 'anlamadım, duyamadım' diyerek geçiştirmeye çalıştı. Cüneyt Özdemir'in ısrarlı soruları karşısında köşeye sıkışan Muharrem İnce çareyi sunucuya fırça atmakta buldu.
Muharrem İnce Kanal D Cüneyt Özdemir Chp Milletvekili 


Programa Yalova'da ağaç katliamının yaşandığı yerden katılan Muharrem İnce 'Burası İstanbul-İzmir karayolunun geçiş güzergahı ve bu saatlerde burası haftanın 7 günü tıkalıdır. Ciddi bir sorun var bu sorun çözülmeliydi' dedi.

NE DUYAMADIM!

Cüneyt Özdemir ise 'Bu sözlerinizi AK Parti belediye başkanları söylediği zaman en çok karşı çıkan sizsiniz' dedi. Muharrem İnce ise kritik soruyu duyamadım Cüneyt Bey diyerek cevaplamaktan kaçındı.

Muharrem İnce Hakkında
Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde doğdu. Babasının adı Şerif, annesinin adı Zekiye'dir. Fizik Öğretmeni; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Değişik liselerde ve dershanelerde fizik öğretmenliği ve müdürlük yaptı. Yalovaspor Basın Sözcülüğü görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 22 ve 23. Dönemde Yalova Milletvekili seçildi. 24. Dönemde T...
devamı
28 Kasım 2014 Cuma günü yayınlandı