Mesut Yılmaz Annesini Son Yolculuğuna Uğurladı

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ' ın 87 yaşında hayatını kaybeden annesi Güzide Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.Güzide Yılmaz için Teşvikiye Camii ' nde cenaze töreni düzenlendi. törene Mesut Yılmaz, eşi Berna Yılmaz, oğulları Yavuz ve Hasan, kardeşi Turgut Yılmaz ve aile yakınlarının yanı sıra Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, eski bakanlardan Yaşar Okuyan ve Hüsamettin Özkan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, TFF eski Başkanı Haluk Ulusoy, Abdurrahim Albayrak ve çok sayıda kişi katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da camiye çelenk gönderdi.
Hayati Yazıcı Şişli Belediye Başkanı Mesut Yılmaz Yaşar Okuyan Haluk Ulusoy 


Eski bakan Yaşar Okuyan, “Mesut Yılmaz ' ın başı sağ olsun. Güzide Hanım ile birkaç kez bir arada bulunmuştuk. Başımız sağ olsun” dedi.

Bakan Hayati Yazıcı ise “Millet olarak biz aileye önem veririz. Bunun başında da anne gelir. O önemlidir. Aileyi evirip, çeviren, ailenin temel direği annedir. Bugün böyle bir annemizi uğurluyoruz. Allah gani gani rahmet eylesin. Elbette ki geride kalan yakınlarına hemşerilerimize baş salığı diliyoruz” diye konuştu.Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Güzide Yılmaz ' ın cenazesi defnedilmek üzere Edirnekapı Mezarlığı ' na götürüldü.
13 Haziran 2012 Çarşamba günü yayınlandı