Melih Gökçek'ten CHP'li 3 milletvekiline suç duyurusu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ'den geçecek yol çalışmalarını engellemek isteyenlerin eylemine katılarak belediye ekiplerinin çalışmalarını engelleyen, dozerlerin önüne geçerek çalışmaları durduran CHP milletvekilleri Aylin Nazlıaka ve İlhan Cihaner ile yine kepçelerin önüne geçerek taşlayan CHP Milletvekili Hüseyin Aygün hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.
Belediye Başkanı Aylin Nazlıaka Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek İlhan Cihaner 


Başkan Gökçek, milletvekillerinin iş makinelerinin önünü keserek, taş attıklarını belirterek, ' Kamu hizmetini engelleme, kamu görevlilerine mukavemet, suça teşvik ve kamu malına zarar vermekten ' Büyükşehir Belediyesi'nin savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

ODTÜ'de CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka, CHP Tunceli Milletvekili Aygün ve CHP Denizli Milletvekili Cihaner'in iş makinelerinin önünü kestiği, taş attığı ve engellediği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesinde yayınlayarak, değerlendirmelerde bulunan Başkan Gökçek, savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Aylin Nazlıaka Hakkında
Aylin Nazlıaka, 3 Aralık 1968'de Ankara'da doğdu. Babasının adı Mehmet Kenan, annesinin adı Göksel'dir. T.E.D. Ankara Koleji ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisat Bölümü mezunudur. Çalışma hayatına Koç Holding’de başladı. 24 yaşındayken Türkiye’nin insan kaynakları alanında faaliyet gösteren ilk şirketlerinden biri olan HRM Danışmanlık'ı kurdu. 2001'de "Yılın İş Kadını", 2002'de "ODTÜ Takdir Ödülü", 2008'de "Yılın Genç İş Kadını", 2012'de "...
devamı
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
10 Eylül 2013 Salı günü yayınlandı