Melih Gökçek Hibe Edilen Araçları Teslim Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bala, Çubuk ve Güdül Belediyelerine hibe edilen binek otomobillerin anahtarlarını İlçe Başkanlarına teslim etti.
Lokman Özden Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz Büyükşehir Belediyesi 


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bala, Çubuk ve Güdül Belediyelerine hibe edilecek olan binek otomobillerin teslim töreni Büyükşehir Belediye Binası önünde gerçekleştirildi. Törene, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yanı sıra, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz ve Güdül Belediye Başkanı Hüseyin Erdoğan katıldı. Gökçek, açılış töreni sırasında yaptığı konuşmada, ' Her 3 İlçe Başkanımız bu arabaları kullanacaklar. Hayırlı hizmetler için vesile olacak diyorum ' dedi.

Otomobillerin anahtarlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İlçe Belediye Başkanlarına teslim etti. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz ve Güdül Belediye Başkanı Hüseyin Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardım için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkürlerini sundular.
4 Ağustos 2012 Cumartesi günü yayınlandı