Marmaris’ten Filistin’e Tek Kişilik Destek

Muğla ' nın Marmaris ilçesinde bir vatandaş, İsrail ' in Filistin ' e yönelik başlattığı saldırılara tepki göstermek amacıyla Atatürk Meydanı ' nda tek başına eylem yaptı.
Ahmet Yılmaz Atatürk Meydanı Türkistan Doğu Türkistan Müslüman 


Marmaris ' te yaşayan Ahmet Yılmaz(34), İsrail ' in Filistin ' e 4 ün önce başlattığı saldırılara tepki göstermek amacıyla eylem gerçekleştirdi.Yılmaz, basın açıklaması yaparak İsrail saldırılarını kınadı.Ahmet Yılmaz, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “İslam coğrafyasında ne yazık ki kan ve gözyaşı dinmiyor.Bunun sebebi ise İsrail ' in doymak bilmeyen para hırsıdır. İsrail ,Müslümanların kutsal ayı Ramazanda bile , Müslüman kardeşlerimizin üzerine bomba yağdırmaktadır. Buna sessiz kalmak vicdansızlıktır.İsrail devletini Allah havale ediyorum”
Yılmaz, Marmaris ' te bulunan sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin İsrail saldırılarına sessiz kalmasını da tepki gösterdi. Doğu Türkistan ve Kerkük ' te de katliam yaşandığını belirten Yılmaz bu saldırılarında bir an önce sonlanmasını istedi.Ahmet Yılmaz, basın açıklamasının ardından İsrail başbakanı Netanyahu ' nun posterini yırttı ve İsrail bayrağını ise çöpe atarak eylemine son verdi.

13 Temmuz 2014 Pazar günü yayınlandı