Malatya Nikah Sarayı’nda 02.02.2020 yoğunluğu

Malatya Nikah Sarayı binası
Evlilik Cüzdanı Evlilik Hayatı Uzun Ömür Alabalık Cüzdan 

-Kalabalık
-evlenen Mehmet Tunç ile röp
-Sena Hanbay ile röp
-Musa Hanbay ile röp
-Cumali Hanbay'ın nikah defterini verirken konuşması

( MALATYA ) MALATYA

- Malatya Nikah Sarayı’nda, 02.02.2020 yoğunluğu yaşandı. Nikahlarını özel güne getirerek 02.02.2020 kıydırmak isteyenler bugün Malatya Nikah Nikah Sarayı’ndan nikah için gün ve saat aldı. Normal Pazar günleri 3-5 civarında nikah kıyılırken, Malatya Nikah Sarayı’nda bugün 21 çiftin nikahı gerçekleştirildi.
Evlenen çiftlerden Hamza Boy, akılda daha kalıcı olması nedeniyle 02.02.2020 günün seçtiğini söyledi.

Mehmet Tunç’un nikah kıymasıyla evlilik hayatına atılan Musa Hanbay ile Sena Hanbay (Adlı) ömür boyu mutluluk için imza attılar. Malatya Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi eski müdürlerinden Cumali Hanbay’ın torunu, Belediye Memurları Sendikası Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay’ın oğlu olan Musa Hanbay, “Nikah gününün bugüne denk gelmesi tesadüf oldu. Özel bir güne gelmesi iyi oldu. Unutulmayacak gün. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.
Dede Cumali Hanbay da, “13-14 torunum var. Torunlarımdan biri olan Musa’ya evlilik cüzdanını vermek bana nasip oldu. Allah uzun ömürler versin" ifadelerini kullandı. Sena Hanbay, “Çok mutluyum. Fazla bir şey söyleyemiyorum. Bu tarih benim için tesadüf oldu. Çok güzel bir tarihe denk geldi” diye konuştu.

Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
2 Şubat 2020 Pazar günü yayınlandı