Kuşadası'nda Renkli 1 Mayıs Kutlaması

Kuşadası'nda 1 Mayıs İşçi Bayramı davul zurna ve müzik eşliğinde kutlandı.Kuşadası Belediye binasının arkasındaki meydanda gerçekleşen törene Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, CHP Kuşadası İlçe ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra, Belediye- İş ve TÜM-BEL-SEN üyesi işçi ve memurlar ile CHP Kadın Kolu ve gençlik kolu başkan ve üyeleri katıldı.
Son Dizisi 1 Mayıs Belediye Başkanı İstiklal Marşı 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın okunması ile başlayan kutlama programının açılışında konuşan Belediye-İş Sendikası Aydın İl Başkanı Hidayet Yaman tüm işçilerin ve çalışanların bayramını kutladı. Daha sonra konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise tümçalışanların emek ve dayanışma gününü kutlayarak, ' Çekilen acılara ve sıkıntılara rağmen işçisiyle, memuruyla, emekçisiyle, İşçi Bayramı'nda çalışanına tüm yönleriyle sahip çıkan örnek bir belediye olmak bize ayrı bir gurur veriyor. İşçilerimizin dün ve bugün olduğu gibi yarında yanında olmayaca devam edeceğiz. Emeğin sömürülmediği, yoksulluk ve yolsuzluğun olmadığı bir Türkiye ve dünya dileğimle, Tüm halkımızın, işçilerimizin, emekçilerimizin Emek ve Dayanışma günü kutlu olsun ' dedi.

Konuşmaların ardından davul zurna eşliğinde halay çeken işçi ve memurlar 1 Mayıs'ı coşku içinde kutladı. Son olarak sahne alan Kardelen gurubu, söyledikleri birbirinden güzel şarkı ve türkülerle işçi ve memurları coşturdu.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
1 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı