Konsolos Eşine Verilen Cezayı Az Bulundu

Beşiktaş ' ta kullandığı araçla motosiklet üzerindeki Filiz İnal ' a çarpan ve ağır bir şekilde yaralayan İsviçre Başkonsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel hakkında 4 buçuk yıla kadar hapis cezası istenmesi Filiz İnal ' ın eşi Doğan Durmuş İnal tarafından yetersiz bulundu.
Doktorlar Dizisi Rehabilitasyon Tıp Fakültesi Doğan Durmuş İnal Filiz İnal 


Beşiktaş Bebek ' te seyir halindeyken önünde giden Doğan Durmuş İnal ' ın kullandığı motosiklete çarpan ve eşi Filiz İnal ' ın ağır şekilde yaralanmasına sebebiyet veren İsviçre Başkonsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel ' in hakkında 4 buçuk yıla kadar hapis cezası istendi. Ancak istenen ceza Doğan Durmuş İnal tarafından yetersiz bulundu.
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavisi devam eden Filiz İnal ' ın eşi Doğan Durmuş İnal, “Eşim şuan fizik tedavisi görüyor. Yavaş yavaş yürümeye başladı. Konuşması hala tam oturmuş değil. Sol kolundaki sıkıntı devam ediyor. Halen kolunu kullanamıyor. Doktorlar hiçbir zaman oynatamayacak diyor. Bir ameliyat daha yapılması planlanıyor. Bizde bekleyip göreceğiz” dedi.

İstenilen hapis cezasının yetersiz olduğunu savunan İnal, “Zaten 4 buçuk yıla kadar deniyor. Yani 4,5 yıl ceza alacağı da kesin değil. Yani daha aşağıda bir ceza da alabilir. Zaten savcı da alkollü olduğunu belirtmiş. Raporla ilgili bilgim yok ama savcı iddianamede yazmışsa demek ki alkol var” diye konuştu.
11 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı