Kemal Kılıçdaroğlu Orucunu Erken Açtı

Kemal Kılıçdaroğlu Orucunu Erken Açtı... Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gittiği bir gecekonduda ezan okunmadan önce orucunu açtı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün 'le birlikte ziyaret ettiği bir gecekonduda ezanı beklemeden orucunu açtı.
Cumhuriyet Cumhuriyet Halk Partisi Sinan Aygün Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu 


Bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen vatandaşlardan bazıları 'Daha ezan okunmadı'dese de artık çok geçti. Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Aygün 'ün ezanın okunmasıyla beraber hiçbir şey olmamış gibi yemelerine devam etmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında yer alan görüntünün 2 yıl öncesine ait olduğu anlaşıldı.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
16 Temmuz 2013 Salı günü yayınlandı