Kamer Genç’in Rektör Yardımcısı Karşısında Zor Anları

40 günlük gecikmeyle açılacak olan Tunceli Üniversitesi ' nde inceleme yapan Kamer Genç ' e,eleştirilerine başlayınca Rektör Yardımcısı Musa Şener karşısında zor anlar yaşadı. Kendisini konuşturmadığını, eleştirilerini yapamadığını söyleyen gazeteciye Genç ,“Tamam canım sen de artık ortalığı karıştırma” uyarısında bulundu.
Kamer Genç Milletvekili Rektör Tunceli Üniversitesi 


Tunceli Üniversitesi'nde 2013-2014 akademik yılı, üniversitenin yeni yerleşkesinde devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle 11 Kasım'da başlayacak. 40 gün gecikmeli olarak eğitime başlayacak olan Tunceli Üniversitesi ' nin Aktuluk Mahallesi ' ndeki kampüsüne gelen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ' e, üniversitenin Rektör Yardımcısı Musa Şener Eşlik etti. Genç, gazetecilere üniversitenin, Eğitim-Öğretime geç başlaması ile ilgili eleştirilerini yaparken Rektör Yardımcısı Musa Şener anında müdahale ederek karşılık verince aralarında tatlı bir polemik yaşandı. Meclis ' te, Üniversiteleriyle ilgili olarak verdiği soru önergesini geri almasını istedi. Gencin, Şener ' le polemiğe girerek eleştirilerini bir türlü yapamaması bir gazeteci tarafından “Sayın Genç, Meclis ' te daha rahat konuşabiliyordunuz. Sayın Hocam sizi konuşturmadı” şakasına maruz kaldı.

Polemik sürerken Genç ' ten, üniversitede gördüğü eksiklikleri kendileriyle paylaşmasını isteyen gazeteciye, “Tamam canım, sen de artık ortalığı karıştırma” uyarısında bulundu.
Genç incelemeleri ardından kampüsten ayrıldı.

10 Kasım 2013 Pazar günü yayınlandı