Kadir İnanır: Öcalan halkının önderi

Akil İnsanlar Heyeti üyesi ünlü aktör Kadir İnanır, CNN Türk ekranlarında Şirin Payzın'ın sorularını yanıtlarken, Öcalan için 'Halkının öderi' ifadesini kullandı.
Abdullah Öcalan Şirin Payzın Akil İnsanlar Kadir İnanır 


Çözüm süreci ve Kürt sorunu üzerine yaptığı çıkışlar ile tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı Kadir İnanır, PKK lideri Abdullah Öcalan için çarpıcı açıklamalar yaptı.

'ÖCALAN KENDİ HALKININ ÖNDERİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ'

Öcalan'ın bu süreçteki önemini kabul etmek zorundayız. O gerçekten kendi halkının önderi, lideri. Barışın nimetleri geliştikçe göreceksiniz bu meseleler temelden çözülecek. Ama bunca yılda oluşmuş bir sorunu birden bire çözmek de mümkün değil. Adı üzerinde süreç deniyor.

Kadir İnanır Hakkında
İnanır, yatılı olarak okuduğu İstanbul Haydarpaşa Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Bölümü’nü bitirdi. 1969 yılında katıldığı bir yarışmada 1.lik ödülü alan ardından çeşitli foto-romanlarda oynayan İnanır, buradan da sinemaya geçiş yaptı. İlk filmi olan “Son Yedi Adım Sonra”da yer aldıktan kısa bir süre sonra, başrollerde oynamaya başladı. Toplam 182 sinema filminde ve 7 televizyon dizisinde rol alan İ...
devamı
21 Kasım 2014 Cuma günü yayınlandı