Kadın Polisten Gangnam Style Dansı

DÜNYAYI kasıp kavuran Gangnam Style fırtınası bu kez beyaz cennet Pamukkale ' de esti. Denizli Emniyet Müdürlüğü ' nün Pamukkale ' yi hiç görmeyen çocuklar için düzenlediği proje kapsamında, dünyaca ünlü Pamukkale ' ye götürülen ilköğretim okulu öğrencileri, polislerle travertenlerin üzerinde Gangnam Style dansı yapıp doyasıya eğlendi.
Emniyet Müdürü Toplum Destekli Polislik Gangnam Style Denizli Emniyet Müdürü Pamukkale 


Denizli Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale ' yi hiç görmeyen çocuklar için “Çocuklarla beyaza yürüyüş” konulu proje geliştirdi. Proje kapsamında Şehitler İlköğretim Okulu ile Reşat Vural İlköğretim Okulu ' nda 100 öğrenci bugün otobüsle Pamukkale ' ye götürüldü. Çocuklara Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ' ne bağlı ekipler de gezi boyunca eşlik etti. İlk olarak müzeye götürülen çocuklar, tarihi eserleri inceleme fırsatı buldu. Daha sonra içinde tarihi eserlerin bulunduğu antik havuzu gezen çocuklar, beyaz cennet olarak bilinen travertenlere götürüldü. Burada bir süre sıcak suya ayaklarını sokup eğlenen çocuklar için müzik sistemi getirildi.

Çocuklar, travertenleri gezerken, Gangnam Steyl müziğini duyunca dans etmeye başladı. Travertenler üzerinde polislerle uzun süre dansı yapan çocukları gören yabancı turistler fotoğraflarını çekti. Emniyet Müdürü Zeki Bulut da çocukların dansını cep telefonuyla çekip, fotoğraflarını bir sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasına yükledi.

Emniyet Müdürü Zeki Bulut, çocukların olduğu bütün güzel projelerin içinde yer alacaklarını belirtip, “Pamukkale ' yi hiç görmeyen çocuklar için geliştirdiğimiz projeyle çocuklar beyaz cennete gelip, görme imkanı buldu. Proje kapsamında 2 bin ilköğretim okulu öğrencisini Pamukkale ' ye getireceğiz. Çocukları Pamukkale ' de çok eğlendi. Çocuklar, Pamukkale ' de travertenlerde Gangnam Steyl dansını ilk defa yaparak belki de tarihe geçecekler” dedi. Çocuklar, Emniyet Müdürü Zeki Bulut ' a teşekkür etti.


29 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı