Kadıköy Dans Pistine Döndü

Kadıköy'de Dünya Dans Günü nedeniyle gerçekleştirilen ' Flash Mob” etkinliğinde Bahariye Caddesi dans pistine döndü. Bir anda yüzlerce kişinin dans ettiği etkinliğe, Kadıköylüler de katıldı .
Dünya Dans Günü 


29 Nisan Dünya Dans Günü öncesinde Kadıköy Bahariye Caddesi'nde Flash Mob etkinliği gerçekleştirildi. Yüzlerce kişi Bahariye Caddesi ' nde bir anda toplanıp müzik eşliğinde dakikalarca geleneksel oyunlar oynadıkta sonra dağıldı. Yurt dışında birçok örneğine rastlanan ve “flash mob” ismi verilen etkinliğe birçok Kadıköylü farkında olmadan eşlik etti.

Bahariye Caddesi ' ndeki Süreyya Operası ' nın önünde başlayan sürpriz dans etkinliği dakikalarca sürdü. “Dans Hayattır” sloganıyla yöresel oyun havaları eşliğinde dans eden dansçılara ve gönüllülere birçok vatandaş katılırken turistler de şaşkın bakışlarla fotoğraf makinelerine sarıldı. Çocuğundan yaşlısına yüzlerce kişinin bir anda dans etmesiyle başlayan flash mob etkinliği aynı şekilde bir anda sona erdi.

Bahariye Caddesine vakit geçirmeye gelen birçok vatandaş renkli görüntülerle karşılaştı. İki dansçının Bahariye Caddesi ' nin ortasında zeybek oynamasıyla başlayan etkinlik; kasap havası, horonla devam etti ve damat halayıyla son buldu. Kadıköy Belediyesi ' nin dansçılarına birçok Kadıköylü katıldı ve müzik eşliğinde dakikalarca dans etti.
30 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı