İşte Başbakan Erdoğan’ı Kahreden Siluet

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün kahvaltıda bir araya geldiği İstanbul milletvekillerine şehrin siluetini bozan gökdelenlerin kendisini kahrettiğini dile getirmişti. İstanbul ' un gökdelenli siluetini görüntüleyen basın mensuplarına konuşan vatandaşlar da Başbakan Erdoğan ile aynı fikirde olduklarını söyledi.
Basın Kuruluşu Başbakan Dolmabahçe Sarayı Maslak Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ' da İstanbul milletvekilleri ile bir araya geldiği kahvaltıda, İstanbul ' un siluetini bozan gökdelenlerin kendisini kahrettiğini belirterek dikey yapılaşmayı onaylamadığını söylemişti. Basın mensupları bugün o silueti görüntüledi. Dolmabahçe Sarayı ' nın hemen üst kısmında yer alan gökdelenlerle birlikte özellikle Maslak ve Şişli civarında yükselen gökdelenler, Başbakan Erdoğan ' ın bahsettiği silueti oluşturuyor. Boğazdan rahatlıkla görülebilen, şehrin neredeyse her yerinde yükselen gökdelenler, İstanbul ' un tarihi siluetini bozuyor.

Harem sahilinde gezmeye çıkan vatandaşlar da Başbakan Erdoğan ile aynı fikirleri paylaştıklarını dile getirdi.

Melih Erzincan “Başbakan gökdelenlere kızmakta haklı. Bakınız Şişli, Levent gibi yerlerden yükselerek görüntüyü bozuyor. Elbette ki güzel bir şey değil. İstanbul ' un doğal güzelliğini bozuyor. Bu görüntünün bozulmaması lazım. İstanbul dediğin zaman eskiden beri doğal bir güzelliği var. İstanbul ' un o doğallığından çıkmaması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
18 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı