Hüseyin Gülerce'den Cemaat'e ağır eleştiri

Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme ilişkin konuları değerlendiren Hüseyin Gülerce paralel yapının hükümete savaş açtığını söyleyerek 'Cemaat temel ilkelerinden birini üslubunu terk etti ben de o yüzden hareketi terk ettim' dedi.
Ortak Akıl Başbakan Hüseyin Gülerce 


Hüseyin Gülerce kendisi için yapılan vefasız suçlamalarına da cevap verdi.

CEMAAT TEMEL İLKELERİNİ KAYBETTİ

Paralel yapının bir yıldan beri hükümete savaş açtığını söyleyen Hüseyin Gülerce 'Kendisine sivil toplum kuruluşu olarak anlatan bir topluluğun hükümete aleni saldırması bunu yaparken de temel ilkelerinden biri olan üslubunu terk etmesi ve Erdoğan'a Başbakan iken çok ağır ifadeler kullanılmasını yanlış buldum. Sövene dilsiz, dövene elsiz olunması gerekirdi bunların hepsi terk edildi dolayısıyla ben de bu hareketi terk ettim' şeklinde konuştu.

Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
7 Aralık 2014 Pazar günü yayınlandı